Meglepő, de pontos

Kreatív emberek vagyunk, közönség előtt, színpadon mutatjuk be a munkánkat.

Legyen az workshop, a honlapunk, egy termék vagy egy négyszemközti találkozó. Az emberekkel folytatott párbeszédünk egyfajta előadás, és azt szeretnénk, hogy meghallgassák és válaszoljanak rá. Ahogy mondani szoktuk: bekopogunk az ajtón, lehetőséget adunk rá, hogy beengedjenek valamit, és tüzetesen megvizsgálják.

Fel kell keltenünk az emberek érdeklődését, hogy meghallják a kopogtatásunkat, meg kell lepnünk, kíváncsivá kell tennünk őket, hogy hajlandók legyenek felállni és ajtót nyitni. Ezért törekszünk kreatív nyelvhasználatra. A színházi hátterünkből és a gondolkodási folyamatok ismeretéből adódóan olyan nyelvet használunk, amely meglepő, de pontos.

A „meglepő” sok mindent magában foglal. Színes és eleven, eltér a megszokottól, olykor nélkülözi a logikát. Zavarba hoz, provokál, máskor lenyűgöz és lebilincsel – az a fő, hogy felrázzon, és felnyissa az emberek szemét.

Üzenetet hordoz, az élménynek, amelyet megalkottunk, története van, és hajszálpontos, már ha helytálló. Ha az ember magára ismer benne. Gondoskodunk róla, hogy kifinomult legyen, és hiszünk benne, hogy a közönségünk megérti. Szóval így dolgozunk – provokálunk, felkeltjük a figyelmet, és a megfelelő pillanatban elmondjuk az üzenetünket: itt kopogtatunk az ajtódon. A te döntésed, hogy kinyitod-e.

Köszönjük. Taps.

 

Önvizsgálat

Meglepő, de pontos

Az álom

Egyenes beszéd

Elkötelezettség

Bővítsd az eszköztáradat!

Lépj a következő szintre!

Keresd fel webáruházunkat!