Punctum

MAGYAR NYELVEN

A Punctum lehetővé teszi, hogy az életünk különböző területeit kissé más módon szemléljük – interaktív, játékos és színes, ugyanakkor hatékony és meglepő eredményeket hoz. Akár társaságban, megbeszélésen, csapatépítésen, randevún vagy családi ebéden vagyunk, a Punctum elgondolkodtató és inspiráló játék lehet – hogy találkozzunk önmagunkkal és másokkal.

A játék lényege a fényképek, szavak és kérdések közötti kapcsolat, illetve hogy ezek miként függnek össze a játékosok / csapatok / kliensek személyes vagy szakmai ügyeivel.

A világ minden tájáról származó, amatőr fotósok csodálatos képeinek kiválogatásakor a fotóterápia elveit tartottuk szem előtt, minden fényképes kártya értelmezések egész tárházát kínálja.

A fényképes kártyák különböznek a The Coaching Game kártyáitól, de a két eszközt könnyedén kombinálhatod, hogy még egyedülállóbb élményt nyújthass a klienseidnek. Minden szókártya összefüggésbe hozható a The Coaching Game-kártyák szavaival és a könyvvel, amelyben történeteket, idézeteket, kérdéseket találsz.

A készlet 33 fényképes kártyát, 33 szókártyát, 33 kérdéskártyát, egy folyamatábrát és egy használati útmutatót tartalmaz.

Kapcsolódó termékek