The Coaching Game – 10 db-os készlet

A díjnyertes eszköz

Itt a nagyszerű alkalom, hogy megrendeld a The Coaching Game-et a csapatodnak, a kollégáidnak, a klienseidnek, a workshopod résztvevőinek.

A The Coaching Game az egyéni és szervezeti fejlődés hatékony és kreatív eszköze. Lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a bevett gondolkodási mintáktól és a szokványos megoldásoktól, és megismerkedjünk valami újjal, felfedezzük a változás, kiteljesedés és növekedés új útjait.

Felhasználóbarát, és egyedülálló külsővel rendelkezik. Hatvanöt hétköznapi témát, valamint számtalan érdekes értelmezést kínál – az egyszerűtől az összetettig, a konkréttól az elvontig –, ezeksegítségével meglepő helyzeteket teremthetünk, valamint új utakat jelölhetünk ki.

Mivel képes a gondolkodás és kommunikáció folyamatát ösztönözni, hasznos eszköz életmód-tanácsadóknak, üzleti coach-oknak, trénereknek, terapeutáknak, menedzsereknek, pszichológusoknak, tanácsadóknak, csoportvezetőknek és még sokaknak. Használható önállóan, párban, kis csoportban vagy száz főt meghaladó létszámú csapatokban is, könnyen adaptálható minden témához és célhoz.

A TheCoaching Game-készlet 65 kártyát, egy 165 oldalas színes könyvet, egy táblát és jegyzetfüzetet tartalmaz.

Kapcsolódó termékek